esmaspäev, 3. juuni 2013

Pühapäev, jooksupäev... mitte seekord.

Hommikul ärgates vaatas mulle läbi ribikardinate vastu kaunis päikeseline suveilm. Pühapäevad on traditsioonilselt pika jooksu päevad, mil teen tavaliselt pooleteise-kahe poole tunniseid trenne. Tavaliselt satuvad ka võistlused just pühapäevale.

Kuid seekord mitte. Vigastuse tõttu pidin midagi muud välja mõtlema. Kiire pilguheit ülikooli sporkiklubi tunniplaanile näitas, et 30 minuti pärast algab 45-minutine spinning ning 90-minutine jooga.  Valisin jälle spinni, sest tahtsin midagi aeroobsemat ning teiseks, teadsin, et kuna ma ei jõudnud süüa, tekib pika joogatrenni ajal kohutav nälg. Kummaline, et jooksu või rattasõidu ajal ei pane nälga justkui tähelegi.

Spinning oli rütmikas ja higine nagu ikka. Pärast seda tundsin, et tahaks veel midagi teha. Lisasin siis 25 minutit crosstraineril ning mõned kõhu- ja kätelihasteharjutused jõusaalis. Ei tea, kust see energia tuli, aga ei raatsinud jõusaalist lahkuda. Lõpetasin trenni vahurullimise ja venitusega.

Koju tulles jooksin veel poest läbi. Olen täiesti sõltuvuses ühest asjast: pähklitest. Püüan neid osta mitte liiga palju korraga, sest kui muus osas suudan enamvähem oma portsjonit kontrollida, siis pähklite moodustavad selles osas erandi. Ja kohe poest väljudes on vaja muidugi pakk lahti teha, et koju jõudes üllatunult avastada, et sellest on pool läinud.

Suurem nälg kustutatud, tegin endale mõnusa avokaado-banaanismuuti.


Avokaado-banaanismuuti

1 väike banaan
pool avokaadot
1 tl agaavinektarit
klaasitäis vett

Pane kõik blenderisse ja püreesta.
Sametine, mõnus ja väga toitaineterikas!






Kommentaare ei ole: