reede, 20. juuni 2014

Saja päeva blogiväljakutse ja Crossfit Tervis Plussis

Heidi esitas oma blogis väljakutse - sajal päeval järjest oma blogisse sissekanne teha. Postitused ei pea alati olema pikad ja põhjalikud, vahel piisab ka pildist või lühikesest lausest. Eesmärk on lihtsalt iga päev endast märku anda. Kui millegipärast ei saa, ei jõua ja üldse ei taha kirjutada või midagi vahele tuleb, siis "mängust" välja ei visata, aga neid päevi võiks sattuda nii vähe kui võimalik. 

Mõtlesin, et tore väljakutse, teen kaasa. Olen päevaga maas, teised alustasid varem, aga et teistega sammu pidada, siis teeme, et see on minu kolmas järjestikune post (tegelikult on teine). 

Tänast hommikust alustasin hästi kerge äratusjooksuga - 20 minuit ja 3 km kerget sörki. Õhtuks oli plaanis Crossfit, niisiis pidi natuke midagi endale sisse ka jätma. 

Crossfitist just praegu tulingi. Täna oli jälle mõnusalt karm trenn, mis sisaldas thrustereid, jooksu ja seljalihaste harjutusi. 

WOD: 

4 ringi aja peale:

10 thrusters (8 kg sangpommiga)
300 m jooks
10 keretõstet

Kõige raskem oli jooks, mis ikka mõnusalt ära väsitas. 
Nelja ringi läbimiseks läks aega 10 minutit ja 7 sekundit. 



Crossfiti kohta on ka Tervis Plussi artiklit oodata. Kirjutasin selle just täna valmis ning ühes trennis käis forograaf juba pildistamas. Pildid tulid ilmelt päris hirmutavad, sest tol päeval sadas korralikult vihma ning otseloomulikult pidime me soojendusjooksu õues tegema. Kujutan ette, kui funid need pildid välja kukkusid... Jääge ootele! Annan ka siin märku, millisesse numbrisse lugu täpselt jõuab. 

Homme aga viskan oma kaks asja kokku ja pärast lõunast Crossfitti kütan Otepää poole, et jaan seal veeta, mõni pikem jooksutiir teha ning lihstalt vahelduseks Tallinnast välja saada.  

Nüüd ühe silmaga jakalainele ja teisega üht-teist lõpetamata tööd kokku tõmbama. Ma tean, et multitasking - rööprähklemine (no on hea sõna!) ei ole hea asi, aga töötegemisest ei saa ja jalkast ei taha loobuda, nii et see on kompromiss.

Mõnusat nädalavahetuse algust!


Kommentaare ei ole: