esmaspäev, 20. jaanuar 2014

Ülakeha Tabata + terviseretseptid

Tere!

Täna mõtlesin hetke, kas minna jõusaali või mitte. Eilsest trennist on natuke lihased valusad ning tegelikult oleks igatsenud mingit venitus-lõõgastus tüüpi trenni, näiteks joogat või BodyBalance't. Mu koduklubi jooga aga mulle eriti ei istu ning BodyBalancet täna tunniplaanis polnud. Seega otsustasin teha täna jälle ühe Tabata, sedakorda ülakehale. Minust on tõsine Tabata fänn saanud!

Soojenduseks oli 21-minuti intervallijooks lindil, pärast mida tegin läbi sellise kava ülakehale. Igat harjutust tegin 20 sekundit, millele järgnes 10 sekundit pausi. Siis liikusin järgmise harjutuse juurde. Kahe ringi vahel puhkasin minuti ning kokku tegin iga ringi läbi neli korda. 



Seda, kuidas teha T-kätekõverdusi, surumist kummilintidega (video 2. osa), tõmbeid kummilintidega (video 1. osa) ning kätekõverdusi TRX-seadmel  saab näha linkidest. 

Käed said päris korraliku koormuse ning T-kätekõverduste ajal andsid kerelihased eilsest päris tublisti tunda. 

Nädalavahetuse katsetasin ka oma uut mänguasja, mille eelmisel nädalal kätte sain.



Blenderdasin valmis kollase ja lilla powerijoogi.



Tulemused nägid välja sellised ja maitsesid väga head! Variante smuutide tegemiseks on vist sadu, nii et jätkan katsetusi.


Troopiliste puuviljade-spinatismuuti

Mustika-banaani-spinatismuuti
Spinati maitset pole neis üldse tunda, teadmiseks neile, kes just selle taime fännid pole. Aga head on tas kuhjaga:

Allikas: http://www.teadliktoitumine.com/


Eile õhtul sain kokku ka oma doktoritöö juhendajaga. Päike hakkab vist pilve tagant tasapisi paistma, sest ta arvas, et mu tööle polegi enam suurt midagi ette heita. See tähendas muidugi nii umbes paarikümmet parandus-/ täiendusettepanekut mu viimasele 40-leheküljelisele üllitisele, kuid suurem osa neist peaks olema suhteliselt kiiresti tehtavad. Siis tuleb veel teistelt juhendajatelt ja teaduskonna nõukogult jah-sõna saada, et töö retsensendile esitada. Kõik kokku võtab arvatavasti ikkagi vähemalt kolme kuu ringis, aga vähemalt liigume!








Kommentaare ei ole: