esmaspäev, 13. jaanuar 2014

Minu päev

Täna sain aasta vanemaks. 

Sünnipäevavarahommik võttis mind vastu lumise jõuluilmaga. Jõulud tulid siiski, mis sest, et kolm nädalat hiljem.


Kell 7 olin jõusaalis ja veerand üheksa sealt väljas. Jõusaalis tegin intervallijooksu, pikkuseks seekord 25 minutit. Siis oli ülakeha ja käte kord. Üle pika aja tegin ka kätekõverdusi, tagatoengus kätekõverdusi (triceps dips) ning siis, siis, siis - burpees bosupalliga! Vot see oli hea! Viimane on eriti hea kogu keha trenn.

Koju jõudes tegelesin igasuguste erinevate pooleliolevate projektidega, võtsin vastu telefonikõnesid ja õnnitlusi lähedastelt ja isegi sellistelt sõpradelt-tuttavatelt, kellega polnud juba teab kui ammu suhelnud - nii tore oli jälle rääkida! Asti lausa laulis (ja ema võib-olla tantsis, aga seda ma ei näinud) ja nii see aeg läks. Õhtupoolikul käisin veel korra MyFitnessis, kus lasin teha kehaanalüüsi. Kõik näitajad olid üllatavalt head, olin millegipärast halvemat arvanud. Sellest, mis ma täpsemalt teada sain, kirjutan peagi pikemalt. 

Koju jõudes tegin valmis mõned kiired snäkid, sest õde pesakonnaga lubas õnnitlema tulla. Sain kingitused ja lilli! 



Sünnipäeval peab lilli saama, muidu pole see õige. Ning kingitustegi üle olen väga õnnelik - kotike täis Joiki head ja paremat kraami ikka selleks, et ilus olla. 




Toiduvalmistamise osas läksin kiire ja tervisliku teed, niipalju kui võimalik. Menüüs seekord: 

Täidetud munad - tegin esimest korda elus ja ei olnud midagi keerulist! Ning tainas küpsetatud suvikõrvitsaviilud, retsept Ragne blogist.


Ja ikka kohustuslikud juurikad. 


Suvikõrvitsad olid muide väga mõnusad, eriti hästi sobisid kokku maitsestamata jogurtiga. 

Vaja läks: 
1 suur suvikõrvits
1 munakollane
300 ml vett
150 g rukkijahu

Segasin vedelad ained omavahel, lisasin soola ja pipart. Kastsin suvikõrvitsad segusse ja praadisin natukeses oliiviõlis. 

Suvikõrvitsast saab igasugu head ja paremat valmistada!
Koogitegu algas juba eile, kuigi väiksemat sorti katasroofiga. Nimelt oli netist leitud retseptis ilmselt viga, sest 1 sl suhkrut ja samapalju jahu kolme muna kohta taignas tähendab seda, et proportsioonid on ilmselgelt paigast. Lisasin jahu juurde, siis sai paks, siis lisasin jälle muna, aga... Kuni ühel hetkel loobusin ja tainas lendas lihtsalt vetsupotist alla. Nääh. 

Kuna vajalikud ained olid otsakorral, genereerisin kiirelt midagi kodus olevast kokku: põhjaks läksid käiku kaerahelbed, suhkur ja margariin. 


Siis ahju ning pärast väljavõtmist ja jahutamist valasin peale segu kodujuustust, maitsestamata jogurtist ning karamellipudingist, millesse oli segatud želatiini. Kaunistuseks ananass ja šokolaadirosinad. 

Nii algas mu viimane aasta kahekümnendates. See peab hea tulema, arvestades, kui palju häid soove täna sain. Aitäh!


Kommentaare ei ole: