neljapäev, 6. august 2015

Vibu laskmas

Laupäeval käisime oma sõbra Edwiniga väljas. Meie "väljas" ei tähenda baari ega klubi (sest me oleme vanad ja väsinud), vaid mingit muud tegevust vabas õhus. Hugh on ammu tahtnud vibulaskmist proovida, niisiis oli see meie päeva eesmärk.


Edwin tuli alles natuke aega tagasi oma Aasia tuurilt tagasi. Pärast 4 kuud Aasias ringi kolamist otsustas ta, et läheb tagasi Vietnami. Leidis seal endale sobiva töö ja elu on ka imeodav, nii et nüüd pakib vähemalt pooleks aastaks oma asjad ja kolibki Vietnami. 

Aga ühesõnaga siis, käisime vibu laskmas!



Päris lahe ajaviide oli. Kõigepealt rentisime vahendid ja saime 10-minutilise koolituse, kuidas märki ja mitte kedagi ega midagi muud tabada. 



Hugh on tõsine fänn. Minu arust oli vibu lasta tore, aga ma ei tea, kas ma väga eesmärgipäraselt sellega tegelda jaksaksin. Aga mis iganes H nelja seina vahelt välja saab, on väärt proovimist. Sest ta töötab siin täistuuridel, ükspäev näiteks kella 9st hommiku 2ni öösel.

Ilm oli suurepärane. 

Pärast vibulaskmist käisime Ocean Beachil, kastsime varbad vette ja nautisime sooja ilma. Ujumisriideid kaasas polnud ja kuigi vesi oli suhteliselt külm, oleks võib-olla end isegi kokku võtnud ja vette läinud, kui ujukad kaasas oleks olnud. Paar hullukest ikka oli vees ka. Ilm on siin selline, et kõrvetavat kuuma pole praktiliselt kunagi, aga mõnusalt soe on kogu aeg. Selline vahepealne.



Kahjuks oli mu telefonist aku otsas, nii et rannast pilte teha ei saanud. Aga see tunne ookeani ääres... See on võrreldamatu. Imelik, võimas tunne tekib, kui jalgupidi vette lähed, alguses on külm, siis hakkab soe.. siis tuled randa ja vaatad ookeani kukkuvat päikest ja kõik tundub kuidagi korras olevat. 

Selline tunne, et mis iganes, kus iganes praegusel hetkel valesti või halvasti on - tegelikult on ju kõik suhteliselt hästi. Sest suurem osa meie hädadest ongi pisikesed.

Olge mõnusad ja nautige suve ja head elu. Halb ilm, paha tuju või õhuke rahakott on pisikesed asjad selle kõrval, mis meil olemas on. 

Sellised mõtted kolmapäevasel õhtupoolikul. Olge mõnusad ja vaadake alati elu paremat poolt.



Kommentaare ei ole: