kolmapäev, 25. juuni 2014

Päev 8: Ujumas käidud + treeneri uus hoolealune

Hommikust, tagasi Tallinnas!
Olen kaks päeva trennist puhanud, aga aktiivselt puhanud. Kuna CrossFiti trenne sellel nädalal ei toimu, siis täna hommikul käisin jõusaalis. 

Eile käisime emaga pikemal kõnnitiirul. Päris niisama ei lonkinud, ikka päris hea kiirusega astusime. Oletan, et kilomeetreid tuli nii 8-9 ringis ning mägede vahel polegi see päris piece of cake. On kummaline, kuidas kõndimine hoopis teisiti väsitab kui jooksmine. Näiteks täna on mu tagumik isegi veidi kange, samas kui tean, et kui oleksin sama maa jooksnud, ei annaks lihased sellest mitte kuidagi märku. 

Esmaspäev oli puhkepäv, kuid aktiivne puhkepäev.

Hommikul ajasin ema ratta välja ning sõtkusin kell 8 hommikul Pilkuse järve poole, et esimest korda sel suvel ujumas käia.


Vesi oli.. brrrrr! Külm!


Aga kui juba sellepärast välja sai tuldud, siis ma isegi mitte ei kaalunud, et jätaks minemata.


Kui vette ära sain, tundsin, kuidas tuhat sipelga mööda keha jooksevad. Täpselt sama tunne nagu kuumast saunast vette hüpates. Hulpisin oma viis minutit, siis tulin välja. Oli ikka külm küll. Aga vähemalt - check!

Õhtupoole käisime emaga Tehvandi terviserajal kepikõndimas. Olin oma käimiskeppide olemasolu päris ära unustanud. Ostsin need mitu aastat tagasi, kui pärast Helsingi maratoni jooksmist ei tahtnud pärast kohe uuesti jooksma hakata, vaid midagi "leebemat" teha. 

Tehvandil sain oma treenerioskusi katsetada. Oma õele olen korra juba jõusaaliprogrammi koostanud, nüüd oli ema kord. Tehvandi metsa vahel on selliseid puudest kokkuklopsitud vahendeid, poste ja palke, mille peal saab erinevaid harjutusi teha. Õpetasin hoolealusele kätekõverdusi, tagurpidi kätekõverdusi, kõhu- ja seljalihasteharjutusi, kükke ja venitamisi. Eks näha, kas ta neid korralikult ka tegema hakkab ja kas sellel tulemusi ka on :)


Kommentaare ei ole: