esmaspäev, 23. juuni 2014

Päev 6: pühapäeva varahommiku võlud

...seisnevad enamuse jaoks magamises. See, kes magada ei oska, teeb midagi muud, näiteks läheb jooksma. Eriti kui ta veel Otepääl on. 
Eile hommikul tegin sellise väikese tiiru.


Teele asusin vara ja hästi tegin, sest pühapäeva varahommik oli haudvaikne ja ilm veel siis väga kaunis. Päeva peale läks jaanipäevale kohaselt käest ära.


Neil, kes kell 11 üles ärkasid, polnud ilmselt aimugi, et hommikul oli lausa päike taevas säranud.


Olin üleeilsest CrossFitist päris väsinud, seega plaanisin eilseks vaid nii 6-kilomeetrist jooksu. Lõpuks sai sellest siiski 8, aga rohkemaks ei olnud mul tõesti isu ega vajadust. Just täpselt õige kogus.

Huvitav on see, et Otepääl läbin näiteks tunni aja jooksul oluliselt vähem kilomeetreid kui sama ajaga pannkoogilapikus Tallinnas või mõned aastad tagasi Soomes elades Helsingis. Huvitav, kas järgmised pinnavormid mängivad selles mingit rolli...? 


Kui tavaliselt olen laisk ja mugav ning valin jooksmiseks asfalttee, siis eile hommikul tekkis tahtmine end veidi Tehvandi maastikurajal ja metsa vahel kiusata.

Olin väga rahul, et jooksule kõrvaklappe kaasa ei võtnud. Muusikaks oli hoopis linnulaul ja mõne üksiku suusakoondislase rullsuusaklõbin asfaldil. Muidu - haudvaikus. Pühapäeva varahommiku võlud.



Ning õhtupoole sain sauna. Jube hea oli see eelmiste päevade trenn kontidest välja vihtuda. Parim.


Kommentaare ei ole: