laupäev, 12. aprill 2014

Tagasi rongil!

Hommikust!

Saabusin just jooksmast - üle pika aja pärast reisi ja haigeksolemist. Kuigi midagi kerget siin ei olnud, 7 kilomeetrit võttis päris vaevalised 45 minutit, siis vähemalt olen niiöelda tagasi rongil ja loodan trennidega uuesti pihta hakata. Mõne väikse jooksuvõistluse võiks ju sel aastal siiski kaasa teha, kuigi tean, et jään oma "hiilgeaegadest" sel aastal kaugele. 

Tegelikult käisin trennis juba eile. Jõusaal võttis ka nii läbi. Kolm nädalat tagasi oleks eilne trenn selline keskpärase raskusega olnud, aga eile mitte. Tegin järgmise seeria kolm korda läbi: 

25 kükist üles "rebimist" (15 kg)
25 jõutõmmet (30 kg)
25 sangpommi kiigutust (16 kg)

Raskused olid ka nagu laste mänguasjad - või oleks sellistena varem tundunud - aga nüüd võttis ikka võhmale küll. Lõpuks tegin peale ka erinevaid kõhulihasteharjutusi. 

Püüan ka oma söömistega paremini järje peale saada. Reisil läheb ju ikka natuke käest ära, püüa kuidas tahad. Eriti raske on nendes "viisakusolukordades". Väljas süües ei pea ju endale kõike sisse suruma, aga kui H tädi meile portsud valmis pani, siis neid ei tohtinud alles jätta. Ja need olid mäekõrgused. Vot see on üks asi, mis mulle üldse ei meeldi, vedada kõht nii täis, et raske on olla, lihtsalt sellepärast, et viisakas olla. Aga igatahes, püüan siis tehtud kahjusid tagantjärele heastada. 

Vahepeal tegutses siin ka üsna aktiivne postkontor. Saime eisil olles oma tellitud kutsed kätte: 



Ja üleeile rändasid need postkasti. Asjaosalised, tsekake!

Kommentaare ei ole: