teisipäev, 28. jaanuar 2014

Kiired käigud

Hei-hei!

Lihtsalt jooksen kiirelt läbi, et edasi joosta!

Eile jooksin ka - 10 kilomeetrit ning tund ja kümme minutit MyFitnessi jooksulindil. Õnneks on olemas jutusaated, mida telefonist kuulata. Muidu ma tõesti ei teaks, kuidas need kümme kilti üle elada - no on nüri küll see jooksulint, aga mis sa teed. Varem, Soomes elades, käisin küll ka sellise pakasega jooksmas. Nüüd nagu ei taha enam... külmunud sõrmed ja jäätunud ripsmed ei ahvatle hetkel. 

Tänane käik oli veel kiirem, sest kokku veetsin trennis vaid 45 minutit. Tegin läbi sellise kava. Mäletan, et kui seda esimest korda augustis tegin, olin surmväsinud. Läbi mis läbi, eriti jalad. Täna nagu nii hull ei tundunud, aga tegin vahepeale ikka pause ka. Võib-olla homme on teine tunne.

Tegelikult saab paljusid trenne ka kodust väljumata teha. Nii ka tänast - kõik harjutused sai tehtud oma keharaskusega. Kuid kui kodus töötada, siis tekib lausa füüsiline vajadus korra ära käia. Muidu on tunne, et kasvan tooli või voodi külge, kus parasjagu lebotan, kinni. Viimasel juhul kasvab läpakas ka kõhu külge. 

Allikas


Nüüd pean jälle lippama - seekordne töö harib mind ilumaailmas :)

Kommentaare ei ole: