pühapäev, 3. november 2013

Nädal numbrites: 28.10-3.11.

Nädala trennid tuleb ikka korralikult kirja panna! Sellepärast, et...



Asendan sõna facebook siiski sõnaga blogi. Aga see ei muuda mõtet. 

Okei, aga selle nädala trennid olid järgmised: 

E: käed+selg jõusaalis, 30 min ratast
T: vaba
K: jalad+kõht jõusaalis
N: ülakehatrenn jõusaalis
R: 60 min ratast
L: vaba
P: jalad+kõht jõusaalis

Reedesesse Bosusse seekord ei saanudki. Pidin sel ajal kodus olema, sest meil vahetati veemõõtjaid. Põnev vahemik oli öeldud, mil peaks kodus olema: kella 8.30-18. Tore! Huvitav, kuidas normaalsed inimesed, kellel normaalne töö on (siis kõik peale minusuguse lõnguste ja pensionäride) reedesel päeval sellises vahemikus kodus saavad olla?

Niisiis õhtul tegin Bosu asemel hoopis 60 min ratast. No on nüri see sisetingimustes aeroobse tegemine! Võtsin kaasa värske Eesti Naise, et aeg veidi kiiremalt läheks. Ja nii ei tundunudki see aeg väga kohutavalt pikk. Mis on aga tunnike rattasõitu looduses - mitte midagi!

Mul on raske mõista, mis ajab inimesi näiteks jooksulindil tunde kulutama. Minu ettekääne on hetkel see, et ma tõesti ei saa joosta ning aeroobsest trennist on ratas või sõudmine ainukesed, mida oma vigase jalaga teha saan. Aga milleks pakkida asjad, võtta ette teekond jõusaali, kulutada aega, rühkida tund aega kuiva õhuga jõusaalis, pärast kulutada veel tükk aega riiete vahetamise ja kojumineku peale - see on asi, mida ma ei mõista. Aga igaühel on oma eelistused. 

Eile õhtul sai õe, tema mehe ja sõpradega väike bowlinguturniir korraldatud. Tore oli! Täna aga üle saja aasta Otepääle. Kahju ainult, et ma seal joosta ei saa. Otepääl on kõige lahedam joosta!

Kommentaare ei ole: