teisipäev, 12. november 2013

Kana-köögivilja-nuudliroog

Olen kokkamislainel! See on hea. Oma köök on ikka oma köök ning süüa ei ole mõnus teha pisikeses köögipugerikus või olukorras, kus külmkapp on kolmandal ja pliit esimesel korrusel, nagu mul Berkeleys oli. 

Hiljuti olen juba kaks korda teinud seda hullu moodi head nuudlirooga. Esimese korra veel eelmisel nädalal Otepääl olles ning teise tegelikult samal päeval kui Otepäält tagasi Tallinnasse jõudsin. Ja siis sõin seda veel kolmandal päeval ka. Võib ilmselt järeldada, et hea oli. 

Vaja läks: 

pool pakki munanuudleid
kanafileed
Uncle Ben'si teravat magushaput kastet
paar porgandit 
suurem suvikõrvits
soola, pipart ja karrit

Riivisin suvikõrvitsa ja porgandid ja kuumutasin väheses õlis. 



Samas õlis praadisin ka kanafileed, maitsestasin soola, pipra ja karriga. 



Vahepeal pistsin keema munanuudlid. 



Kui nuudlid valmis, segasin kõik ained omavahel pannil kokku: nuudlid, kanafileetükid, porgandi ja suvikõrvitsa ning magushapu kastme (pilt jäi tegemata). 

Eeltööde pidlid on Otepäält, aga lõpptulemus Tallinnast. Siin mul munanuudleid ei olnud, aga tavalised ajasid ka asja väga ilusti ära. 



Lihtne, kiire ja väga hea!


Kommentaare ei ole: