neljapäev, 10. juuli 2014

Päev 23: Salmiakkia, salmiakkia

Täna sain üle pika aja korralikus trennis käia. Eilne SUP ei lähe päris arvesse, sest see polnud eriti vaevanõudev. Enne seda oli puhkepäev, pühapäeval oli ka puhkepäev... Jooksmas pole sel nädalal üldse käinud ja täna ärgates tundsin, kuidas kisub rajale. Aga kuna kavatsesin CrossFiti minna, siis jäi see jooksumõte teostamata.

Tänane trenn: 

soojendus
skill: eeskükk (front squat) 5x

WOD: 

5 ringi aja peale:
100 hüppenööri hüpet
25 kastile hüpet (50 cm)
25 topispalli viset seinale (5 kg)

Jälle killer! Ausõna arvasin juba esimese ringi ajal, et täna küll viit ringi välja ei vea. Päris tõsiselt kohe. Teisalt ma tean küll, et peaks ikka midagi väga hirmsat juhtuma, et ma trenni pooleli jätaks. Eriti hullud olid topispallivisked - kükist üles tulles olid reie pealmised lihased ikka mõnusalt tules. 
Jube raske oli, aga ära tegin. Aega läks 19.30. Pole hullu. 

Koduteel käisin Prismast läbi, et oma õpilastele homseks midagi head osta. "Head" peaks võib-olla jutumärkidesse panema, sest ostsin neile salmiakkit, mis millest teatavasti keegi teine peale soomlaste lugu ei mõista pidada, pigem sülitatakse see kohe välja. Kes ei tea, siis salmiakki pole tavaline lagrits, vaid komm, milles on koos magus, soolane ja piprane väga spetsiifiline maitse. See video näitab päris hästi, mida soomlased salmiakkist arvavad ja mis tundeid see teistes äratab: 


Õpilased kurtsid mulle, et nii tahaks proovida, aga Rimis, Selveris ja muudes suuremates poodides ei olevat. Oletasin, et kuna Prisma on Soome kett, siis ehk seal on - ja nii oligi. Eks näha, kas nad veel ka esmaspäeval tundi tulevad või vihkavad mind kollektiivselt.


Okei, lõpetan - täna vaja veel paar tundi anda.  

Kommentaare ei ole: