esmaspäev, 7. juuli 2014

Päev 20: Eestis on äge

Täna algas minu jaoks hullult kiire nädal, aga püüan saja päeva postitamistest nii hästi kui suudan, kinni pidada. Napilt veel jõudsin tänasesse päeva - õhtu on kuidagi lennanud. Praegu kella vaadates pidin tõsiselt ära ehmatama.

Igatahes, alustame tänasest trennist: CrossFit.

Tänane skill: overhead squats
WOD: 

20 minutit AMRAP (nii palju ringe kui võimalik): 

400m jooks
12 push press

Ilm oli väljas jooksmiseks meeletult kuum. Loomulikult olid mul jalas pikad mustad retuusid. Huhh!! Jooksu asemel oleks võinud näiteks ujumine olla, mis oleks vähe värskendavamalt mõjunud, või siis oleks võinud keegi raja ääres niiskeid svamme pakkuda nagu maratonidel. Igatahes sain kirja kuus ringi ja teada, et mu jooksupõhi on tegelikult (ikka veel) päris okei. 

Täna hommikul käisin õpetamas ja teen seda järgmised kaks nädalat. Õpilasi on seitse ja nad kõik on pärit erinevatest Lääne- ja Lõuna-Euroopa riikidest. Kui uurisin, kuidas neile Eestis meeldib, sai meie väike riik sellise kiidulaulu osaliseks, et uskumatu! Näiteks üks Sitsiiliast pärit noormees ütles, et tema ei taha mõeldagi selle peale, et ta Eestist üldse kunagi lahkuma peaks, sest siin on nii hea toit (jah, itaallane ütles!) nii rõõmsad inimesed (ei jäävat sitisiilia temperamendile ja rõõmusele alla), väga väga kaunis ja puhas keskkond. Portugali neiud lausa armastavat kama ning neil ei mööduvat päevagi ilma seda söömata. Veel tänases testiski kirjutasid nad verbiga syödä lause syön joka päivä kamaa :D Kas pole armas? Lisaks olevat meie lipp nii-iii-ii ilus. Laulupeol oli seitsmest inimesest käinud küll vaid üks ning tema arvas, et eestlased on kergelt hullud. Ma loodan, et heas mõttes. 

Tavaliselt ikka sarjatakse, et Eestis on asjad nii ja naa pahasti. Ma ise pole sellest sarjamisest ablsoluutselt vaba, tunnistan. Võib-olla sarjavadki vaid kohalikud? Võib-olla koheldakse turiste paremini? Mine tea. Selliseid positiivseid sõnu oli igal juhul tore kuulda. 

Kommentaare ei ole: