pühapäev, 26. jaanuar 2014

Sebimisterohke laupäev


Päevast!


Alles oli esmaspäev, nüüd juba jälle pühapäev. Nädalad lähevad uskumatult kiiresti. Milles polegi midagi halba, sest astusin sammukese lähemale ühe selleks aastaks seatud sihi täitmisele ja ostsin piletid... 

Allikas


Jes! Märtsi lõpus lähen veidikeseks maailmametropoli vaatama. See on minu ja H jaoks kompromiss - saame poole tee peal kokku. Okei, see pole muidugi päriselt "poole tee peal", aga keset ookeani see ei õnnestuks. Käisin New Yorgis viimati aastal 2009, mis on siiani ka ainsaks korraks jäänud. Ootan põnevusega!

Eilne päev oli tegevust täis. Hommikul käisin jõusaalis, kus tegin kiire ringtreeningu, keskendudes eelkõige ülakehale ja kätele. Jalad olid juba kahel eelneval päeval kardio näol piisavalt koormust saanud (reedel tegin 50 min jooksulindil ja 10 stepperil). 

Pärast seda tuiskasin tööle, kus veetsin suurema osa päevast. Edasijõudnute kursus oli seekord väga vahva. Kohal oli vaid üks (!) õpilane, aga tund sai sellegipoolest väga äge. Vahel läheb nii, et kuigi olen tunni otsast lõpuni läbi mõelnud ja planeerinud, ei tee me sellest lõpuks midagi, vaid kõik kujuneb kuidagi ise välja. Nii ka eile. Saime jutu nii hästi jooksma, et lobisesime üle kahe tunni - selline vist peabki üks vestluskursus olema, jah? 

Pärast tööd aga oli plaanis mu armsa õe 35 aasta tähistamine. Kui kohale jõudsin, oli pidu juba täies hoos, normaalsed inimesed teadaolevalt laupäeviti ei tööta. Meie mõlema üllatuseks olime õega selga ajanud väga hästi kokkusobivad kleidid: 



Õhtu jooksul küsis meilt vist kuus inimest, kas see oli meil planeeritud. No ei olnud! Ausalt öeldes oli mul kavas kanda hoopis teist kleiti, aga seda selga proovides - no mis seal ikka, räägin ausalt ära - avastasin, et see on mulle liiga kitsas. 

Allikas

Blaahh. Ostsin selle ju eelmise aasta novembris, siis mahtusin küll... Eesmärk nr 4 on ikka meeles ja liigun sinnapoole - vaikselt, aga kindlalt.

Aga pidu oli vahva, lauad lükati kokku ja elutoa põrand muutus tantsulavaks. Naerda ja lobiseda sai palju. 

Mõnusat nädalavahetuse lõppu!






Kommentaare ei ole: