esmaspäev, 2. detsember 2013

Nädal numbrites: 18.-24.11

Kuna eelmisel nädalal reisisin, siis oli trennikava lohakam ja jõuosa jäi üldse olemata. Aga midagi ikka - käisin neljal päeval nädalas jooksmas, trennide pikkus jäi 40 minuti ja tunni ning viieteistkümne minuti vahele. 

E: 40 min 
T: puhkus
K: 1.15 aeglast, rahulikku sörki Liisu ja Petsiga
N: puhkus
R: tunnike kerget jooksu Turus
L: tund jooksu-kõndimist Amandaga 
P: puhkus

Nii kolmapäevane kui reedene trenn olid väga mõnusad. Alati on hea vahelduse mõttes mujal treenida - kolmapäeval sel korral Jyväskyläs ning reedel ja laupäeval Turus. Lisaks lendab sõpradega lobisedes aeg nii kiiresti, et kilomeetreid ei pane väga tähelegi. 

Amandaga Turu metsade vahel
Palusime laupäevasel jooksul-matkal ühel noormehel endast pilti teha. Valisime vist vale inimese - ta oli nähtavasti ikka tõsises mõttes TRENNI tulnud, käimiskepid käes, pulsikas peal, tõsise sportlase pilk silmis. Kui noormees siis kella kinni pani ja meie pärast käimiskeppe kinnastest lahti harutas, kindaid maha kooris, endal käed külmetamas ning lisaks pilditegemisega kohutavalt vaeva nägi, tekkis tunne, et rikkusime ta trenni ära... No ei saanud ega saanud pilti tehtud. Sahmis ja sahmis ja kordas, et midagi on valesti. Lõpuks sai ikka tehtud.

Pärast kodus pilte vaadates tuli naer peale - ta oli näppu teab kui kaua pildistamisnupu peal olnud, sest galeriis oli vähemalt 30 ülalolevat pilti :)




Kommentaare ei ole: